Visats per Austràlia, Canadà, Nova Zelanda i altres països

Visats per Austràlia, Canadà, Nova Zelanda i altres països

Home Oferta assistencial Visats per Austràlia, Canadà, Nova Zelanda i altres països

Visats per Austràlia, Canadà i Nova Zelanda i altres països

Creu Blanca disposa de l'Autorització Oficial d'Austràlia, Canadà i Nova Zelanda per realitzar les revisions mèdiques per l'expedició del visat i està treballant en el programa on-line dels seus Serveis d'Immigració per poder realitzar tots els exàmens requerits.

Per això els exàmens s'han de realitzar en centres homologats i autoritzats pels Governs d'aquests països. Els exàmens són específics per a cada tipus de visat: Estàncies perllongades (Treball, Estudiants, Reagrupament familiar, Turisme...) o revisions de casos mèdics complexos.

Documents que s'han d'aportar

  • Passaport Original Vigent
  • Codis ("HAP ID" o "TRN" per Austràlia "IME" per Canadà).
  • Formularis específics per Nova Zelanda amb 3 fotos de carnet i també específics per la resta de països segons norma d'immigració.

Protocol

Cada certificat ha de ser realitzat pel nostre facultatiu autortizat per Immigració, realitzant immediatament les proves específiques de cada visat i país.

Clinica Creu Blanca està autoritzada pel departament d'Immigració dels Governs d'Austràlia, Canadà i Nova Zelanda (Medicina General, Radiologia, Laboratori, proves complementàries i visites d'especialists que es precisin).

Visats per Austràlia, Canadà i Nova Zelanda i altres països 0