Vés al contingut
Inicio | Revisions mèdiques | Certificat mèdic submarinisme
T'interessa

A qui s'adreça?

El certificat mèdic de submarinisme s’adreça a persones que practiquen submarinisme de forma no professional amb ampolla i sense, i que han d’acreditar que no presenten patologies que puguin suposar un risc per a la salut durant la pràctica esportiva.

 

A CreuBlanca emetem 3 tipus diferents de certificats mèdics de submarinisme:

 

– El Certificat de submarinisme no professional sense ampolla, una revisió mèdica bàsica per a realitzar busseig amb tub o tub respirador en aigües clares i poc profundes sense comprometre la salut cardio-respiratòria.

 

– El Certificat de submarinista no professional, revisió mèdica completa per a realitzar de manera segura immersions de major profunditat i romandre sota l’aigua durant llargs períodes de temps mitjançant l’ús d’un equip de busseig pesat o autònom, que inclou ampolles i regulador.

 

– El Certificat de submarinista professional, dirigit a instructors de submarinisme i esportistes d’alt rendiment, que vulguin obtenir una llicència federativa o pertanyin a un club esportiu que sol·liciti la realització d’una revisió mèdica esportiva. Aquest certificat inclou proves més específiques per a garantir la seguretat durant la realització d’immersions molt més profundes i durant més temps, que requereixen de sistemes i equips més complexos, així com parades de descompressió.

Exploració física completa
Exploració de l'aparell locomotor
Electrocardiograma
Espirometria
Informe de valoració
Proves a valorar amb el metge examinador