Vés al contingut

GRUP CREUBLANCA

Qui som

img-fullw-creublanca

Des de 1950 cuidant la teva salut

 

CreuBlanca va sorgir el 1950, quan el doctor Gaspar Alomar, descendent d’una llarga saga de metges, i Conchita Serrallach, filla de metge i llicenciada en química, van decidir que, plegats, podrien ajudar a millorar la salut de les persones. Aquesta decisió va ser la primera llavor de tota una vida dedicada a l’expansió i consolidació del Grup CreuBlanca.

 

El que va néixer llavors com un servei d’urgències i atenció mèdica a domicili compta avui amb 2 hospitals, 5 centres i més de 450 professionals que aporten, dia a dia, la seva mestria en més d’1 milió d’actes mèdics cada any.

 

La inversió permanent en tecnologia d’última generació i el nostre equip de professionals altament qualificats i especialitzats ens permeten oferir a cada pacient una valoració completa, personalitzada i de qualitat en el menor temps possible.

Especialistes en diagnòstic per la imatge

La tecnologia és un dels principals actius del nostre grup sanitari. La Unitat de Radiodiagnòstic de CreuBlanca compta amb les últimes novetats tecnològiques i un equip multidisciplinari de professionals per a oferir un diagnòstic de qualitat en el menor temps possible.

Disposem de 16 equips de ressonància magnètica d’última generació (7 de 3 tesles), 4 escàners, ecògrafs, aparells de raigs X, 6 TAC, 1 PET-TAC, 1 gammacàmera i 1 Spect-TAC. Tot això, ens permet cobrir un ampli conjunt de proves diagnòstiques amb el propòsit d’oferir als nostres pacients el millor diagnòstic i el tractament més adequat.

doctora-tablet
qs_4

CreuBlanca en xifres

2

Hospitals on vetllem per la teva recuperació

5

Centres de consulta i diagnòstic on t’oferim un servei mèdic integral

450

Professionals sanitaris que posaran la seva experiència al servei de la teva salut

31

Especialitats mèdiques que donaran resposta a qualsevol de les teves necessitats

500.000

Pacients als quals hem ajudat l’últim any

1 M

Actes mèdics que han millorat la vida dels nostres pacients

tl_1950
El doctor Gaspar Alomar i la seva dona Conchita Serrallach funden el servei d’urgències i atenció mèdica a domicili CreuBlanca, amb l’ajuda d’un equip de metges acabats de llicenciar.
tl_1958
Continuen les urgències a domicili i, davant de la necessitat de fer proves diagnòstiques, s’inaugura CreuBlanca Pelayo
tl_1973
Amb el radiodiagnòstic neix el concepte “check-up”, terme amb el qual es fa referència a revisions mèdiques per prevenir i controlar patologies. Les radiografies contribueixen en el diagnòstic ràpid de malalties i lesions.
tl_1975
Perquè la missió del metge no és curar, sinó prevenir la malaltia, s’inaugura un laboratori d’anàlisis propi que permet obtenir diagnòstics precoços tot fomentant la medicina preventiva.
tl_1981
Amb la inauguració del centre CreuBlanca Diagnosi Mèdica, especialitzat en radiodiagnòstic, s’introdueix el primer escàner i la primera ressonància magnètica.
tl_1990
Pertanyent a la marca sanitària CreuBlanca i situat a Sant Joan Despí, el centre MRM compta amb un total de 4 equips de ressonància magnètica.
tl_1993
A CreuBlanca Gràcia s’instal·len diverses sales d’operacions per donar resposta a totes les necessitats vinculades amb la cirurgia ambulatòria. CreuBlanca Tarradellas neix com a centre dedicat al benestar i la salut de la dona.
tl_1995
La fundació participa i col·labora en projectes que promouen hàbits de vida saludable, i dona suport a la formació i l’educació en salut i destina part del fons econòmic a la recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I) científica en el marc del diagnòstic per la imatge.
tl_2000
Clínica CreuBlanca disposa disposa d’un servei d’hospitalització, un departament de cirurgia i multitud d’especialitats mèdiques. S’introdueix la primera RMN oberta (ressonància magnètica nuclear) i es traslladen les sales d’operacions de CreuBlanca Gràcia a la nova clínica. Neix la primera àrea física d’urgències mèdiques de CreuBlanca.
tl_2001
Amb l’expansió i consolidació de CreuBlanca, el primer laboratori clínic CreuBlanca Gràcia passa a ser Teletest, un laboratori dedicat als estudis analítics i la recerca.
tl_2005
S’instal·la la primera ressonància magnètica oberta de la comunitat d’Aragó i l’escàner més potent del mercat amb la inauguració del Centro Diagnóstico Paracelso Sagasta, situat a la ciutat de Saragossa i especialitzat en diagnòstic per la imatge.
tl_2008
Es traspassa el centre MRM, fundat el 1990 a Sant Joan Despí i especialitzat en ressonàncies magnètiques, a la distintiva Clínica CreuBlanca.
tl_2015
Amb l’adquisició de Policlínica Paracelso Sagasta, especialitzada en revisions mèdiques, consultes i cirurgies, s’expandeix la marca sanitària Paracelso Sagasta.

Es multiplica per dos la capacitat de l’àrea quirúrgica i d’hospitalització de la Clínica CreuBlanca i s’inaugura l’Hospital de Dia.
tl_2017
Amb la possibilitat de fer proves PET-TAC i obtenir imatges amb medicina nuclear, es millora al diagnòstic i el control de patologies oncològiques.
tl_2020
Amb la intenció d’unificar totes les marques sanitàries del grup i continuar expandint i ampliant l’oferta sanitària privada, CreuBlanca, Teletest i Paracelso Sagasta es consoliden amb el nom de marca Grup CreuBlanca.
tl_2021
Després del projecte d’ampliació, la Clínica CreuBlanca compta amb 3.000 metres quadrats més, equips d’última tecnologia i sales d’operacions intel·ligents.

UNEIX-TE AL NOSTRE EQUIP

Suma el teu talent al nostre equip de professionals administratius i sanitaris

A CreuBlanca no parem de buscar professionals qualificats que ens ajudin a construir un equip de màxima qualitat per oferir un servei integral al pacient.