Vés al contingut

SERVEIS

Unitats especialitzades

A CreuBlanca disposem d’una àmplia oferta d’unitats especialitzades, amb les quals cobrir totes les teves necessitats de salut.

Unitat de Patologia d’Espatlla, Colze i Mà

La Unitat de Patologia d’Espatlla, Colze i Mà reuneix professionals altament especialitzats en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties de la mà i extremitat superior.

Unitat de Patologia de Columna

La Unitat de Patologia de Columna de CreuBlanca disposa d’un equip mèdic interdisciplinari altament especialitzat i tecnologia d’última generació per al diagnòstic precís i el tractament personalitzat de patologies de columna vertebral.

Unitat de Patologia de Peu i Turmell

La Unitat de Patologia de Peu i Turmell està formada per un equip multidisciplinari i altament especialitzat dirigit al diagnòstic i tractament de patologies relacionades amb aquesta zona del cos.

Unitat de Patologia Esportiva

La Unitat de Patologia Esportiva preveu, diagnostica i tracta l’impacte de l’esport en l’organisme humà, abordant des de l’esport federat o professional, fins a nivells escolars i amateurs.

Unitat de Patologia Prostàtica – ISPRO

La Unitat de Patologia Prostàtica de CreuBlanca-ISPRO s’especialitza i es dedica exclusivament al diagnòstic i tractament de la patologia prostàtica i la salut sexual masculina.