Vés al contingut
Inicio | Especialitats | Cirurgia general

El nostre servei diferencial

La nostra unitat de cirurgia general compta amb tecnologia d’última generació i sales d’operacions altament equipades que ens permeten oferir al pacient les millors atencions postoperatòries. Mitjançant la contínua inversió en tecnologia d’avantguarda i l’aplicació de tècniques innovadores com la laparoscòpia, fem les intervencions quirúrgiques amb èxit, cosa que garanteix una ràpida recuperació. En poc temps seràs a casa; el nostre objectiu és que puguis tornar al teu domicili el mateix dia de l’ingrés i la intervenció.
 
Els nostres centres CreuBlanca estan preparats per fer intervencions quirúrgiques d’urgència, així com per a cirurgies ambulatòries i de curta estada.

Cirugía general
Cirurgia general

Quines intervencions quirúrgiques fem?

Mitjançant una exploració física i una entrevista en què podràs explicar-li els teus símptomes, l’especialista en farà un diagnòstic i establirà un tractament individualitzat per a tu.

Principals mitjans diagnòstics i tecnologies

A CreuBlanca invertim i implementem les tecnologies més avançades i innovadores per poder oferir un servei assistencial òptim basat en la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament personalitzat.

Cirurgies

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.

FAQS

Tens algun dubte?