Vés al contingut
Inicio | Proves diagnòstiques | Biòpsia de pròstata robòtica per fusió Robot Artemis
Biòpsia de pròstata robòtica per fusió Robot Artemis

En què consisteix?

La biòpsia de pròstata per fusió consisteix a extreure petites mostres de teixit sospitós mitjançant la fusió automàtica en temps real de les imatges obtingudes per ressonància magnètica i ecografia. Això es realitza mitjançant l’ús del Robot Artemis, únic sistema robòtic a Espanya que, a través d’un programari i un braç robòtic, aconsegueix arribar al focus precís del teixit cancerós, creant un mapa 360è de la pròstata que ajuda a identificar l’àrea a biopsiar registrant una imatge de coordenades tridimensionals.

 

El Robot Artemis guia amb precisió mil·limètrica el braç robòtic de manera autònoma i sota la supervisió de l’uròleg i de l’urorradiòleg cap a la lesió a biopsiar. A diferència de la biòpsia convencional, pot arribar a zones molt amagades de la pròstata, aportant un diagnòstic altament precís i definitiu en una sola intervenció.

Casos en els quals es recomana

A qui va dirigit?

L’uròleg pot recomanar-te una biòpsia de pròstata robòtica per fusió Robot Artemis principalment quan la ressonància magnètica indica la presència d’un nòdul sospitós de càncer de pròstata. Aquesta també pot recomanar-se quan les anàlisis de l’antigen prostàtic (PSA) mostren nivells elevats de manera persistent, o bé quan es troben embalums o altres anormalitats en la pròstata durant el tacte rectal.

Diseño sin título (19)

Els nostres professionals

Un equip de professionals que cuiden de tu

https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_BARRANCO-2_FOTOS-DRES.png
Urologia

Dr. Barranco Sanz, Miguel Angel

Núm. de col·legiat: 25398

Centres: Clínica CreuBlanca, Diagnosis Médica