Unidad de Terapias Regenerativas Osteoarticulares

Unidad de Terapias Regenerativas Osteoarticulares

Home Oferta assistencial Unidad de Terapias Regenerativas Osteoarticulares

Unitat de Terapies Regeneratives Osteoarticulars

Les Teràpies Regeneratives juguen un paper fonamental en el tractament de lesions i processos degeneratius de l'aparell locomotor.

Les teràpies regeneratives són tractaments biològics que injectats de manera mínimament invasiva permeten la reparació i / o millora de certes patologies de l'aparell locomotor. En els últims anys s'ha evidenciat la seva efectivitat en la millora clínica de certs problemes.

Creu Blanca es posiciona com a referent en aquest tipus de teràpies, amb una àmplia oferta i de la mà dels millors professionals.

Tipologia de teràpies regeneratives que realitzem

 1. Tractaments de viscosuplementació o àcid hialurònic: Es poden realitzar mitjançant infiltracions en articulacions o teixits.

 2. Tractament de PRP o factors plaquetaris: Els components plaquetaris contenen factors que estimulen la regeneració recuperació de teixits i articulacions. Les teràpies mitjançant factors plaquetars o PRP es realitzen amb una extracció de sang que es processa per separar la part de les plaquetes que contenen els factors regeneradors. El tractament es realitza mitjançant infiltracions a la zona afectada.

 3. Cèl·lules mare multipotencials: són cèl·lules capaces de transformar-se en altres cèl·lules. Per reparar la lesió. Es poden extreure de la cresta ilíaca a través d'una punció òssia o de el teixit subcutani a través d'una liposucció limitada.

Problemes o lesions que es poden tractar amb les teràpies regeneratives

 1. Tendinopaties o tendinitis cròniques com l'epicondilitis, tendinitis d'Aquiles, tendinitis de l'espatlla
 2. Lesions musculars cròniques
 3. Ruptura tendinosa. L'aplicació d'infiltracions amb factors plaquetaris pot promoure la regeneració del trencament.
 4. Lesions de cartílag o condropaties. S'aconsegueixen millores en certes patologies com l'artrosi.
 5. Lesions òssies. Poden ser tractades amb factors de creixement o tractaments amb cèl·lules mare, amb l'objectiu de regenerar de l'os.

Formes i mètodes de tractament amb teràpies biològiques regeneratives

 1. Infiltracions de vesc suplements o àcid hialurònic. Presenten una gran eficàcia en processos com la condropatia o les tendinopaties. Les infiltracions a la zona o articulació afectada proporcionen una gran millora.
 2. PRP o infiltracions de factors plaquetaris. Precisen inicialment una extracció de sang per realitzar el processat i la separació de la part que conté les plaquetes i els factors plaquetaris, que es poden aplicar posteriorment mitjançant una infiltració o directament en un procediment quirúrgic.
 3. Tractament amb cèl·lules mare. Precisa inicialment d'una extracció de les cèl·lules pluripotencials, que es poden extreure de la medul·la òssia o de el teixit gras.

Centre on es realitza

Clínica Creu Blanca, Tlf. 932 522 522

L'equip

Dr. Manel Ballester Alomar](https://www.creu-blanca.es/empleado-interior/170/dr-manel-ballester-alomar.html) Responsable de l'Unitat de Terapies Regeneratives Osteoarticulars

Dr. Raúl Plaza García Especialista de Terapies Regeneratives Osteoarticulars

Reserva tu cita amb els Doctors