Unidad de Patología Mamaria

Unidad de Patología Mamaria

Home Oferta assistencial Unidad de Patología Mamaria

Unidad de Patología Mamaria

L' Unitat de Patologia Mamària està formada per un equip multidisciplinari amb la finalitat oferir-te un servei àgil i personalitzat. Sabem que com més aviat s'actuï contra les lesions mamàries millor serà el pronòstic, per això tots els nostres esforços van dirigits a actuar ràpidament en cas de diagnosticar alguna alteració.

Si les teves proves són positives et fem el seguiment des que realitzes les exploracions bàsiques fins que conclous totes les proves complementàries i obtens un diagnòstic complet i fidedigne de l'abast de la teva lesió.

T'acompanyem des del principi facilitant tots els tràmits perquè només hagis de preocupar-te de tu mateixa.


1. Lesió detectada arran d'una revisió ginecològica realitzada en un dels nostres centres


Disposem d'un equip de ginecòlegs format per més de 20 professionals.

Moltes lesions es detecten en les revisions ginecològiques rutinàries gràcies a les mamografies.


2. Protocol que seguim davant els resultats d'una mamografia


  • Si l'especialista que informa la mamografia (Dr. Bonet, Dr. Salvador, Dra. Bordegaray, Dr. Aguilera) no detecta cap anomalia, es deriva l'informe a l'ginecòleg que ha realitzat la revisió i aquest lliurament els resultats juntament amb la resta de les proves realitzades.

  • En cas que es detecti alguna lesió, el personal sanitari es posarà en contacte telefònic amb tu per informar-te dels passos a seguir segons les indicacions de l'senólogo. Normalment se sol·licita una ecografia amb punció o una mamografia amb punció amb el Dr. Hurtado. El nostre personal responsable de la Unitat de Mama (Adriana o Maria) et farà una reserva de cita en el mateix moment que parlin amb tu, sense demora i durant la mateixa setmana, per obtenir els resultats el més aviat possible per agilitzar el diagnòstic definitiu.

  • Un cop tinguem els resultats de la biòpsia tot el nostre equip de facilitar la millor opció per al teu cas.

Es t'indicarà si cal que facis més proves complementàries com la RMN mamària amb o sense punció. En cas de ser així, se't citarà aquesta mateixa setmana.


3. Lesió detectada a través d'una prova realitzada en els nostres centres


Si no realitzes la revisió ginecològica en els nostres centres, però sí que et realitzes la mamografia o ecografia mamària amb nosaltres, el procediment és igual d'àgil.

En cas de detectar qualsevol anomalia et truquem per indicar-te els passos a seguir, i també ens posem en contacte amb el teu metge prescriptor perquè ens faci arribar ràpidament una petició de [ecografia amb punció](http: //www.creu-blanca.és/oferta-assistencial/esterotaxia.html) i poder parlar amb la teva mútua perquè ens autoritzi aquesta prova.

Quan tenim els resultats de la biòpsia realitzada ens posem novament en contacte telefònic amb tu perquè demanis cita amb el teu metge prescriptor i et indiqui els passos a seguir.

En cas que el teu metge et sol·licités proves complementàries com la ressonància mamària, i les volguessis fer al nostre centre, et citaríem amb caràcter d'urgència.


4. L'equip


Coordinació administrativa: Maria Carreira i Adriana Recoder

Responsable de la Unitat de Ginecologia: Dr. Antoni Vela

Especialista en Patologia Mamària: Dr. Martín Espinosa

Especialistes en Mamografies: Dr. Antoni Salvador, Dr. Carles Bonet, Dra. Susana Bordegaray, Dr. Fernando Aguilera

Especialista en Ecografia Mamària: Dr. Carles Bonet i Dr. Carlos Hurtado

Especialista en Ecografia Mamària amb punció i esterotaxia: Dr. Carlos Hurtado

Especialista en RMN Mamària: Dra. Susana Bordegaray i Dr. Carlos Hurtado


5. Proves relacionadesRevisió de detecció precoç de càncer de mama


Posem al teu abast una revisió mamari que integra les 3 tècniques de diagnòstic indispensables per a la detecció de càncer de mama: la mamografia, l'ecografia i la ressonància mamària.

Més informació i preus

 'Image'


Centres on es realitza la revisió


Clínica Creu Blanca: Reina Elisenda 17, 08034 Barcelona. Tlf. 932.522.522

Creu Blanca Tarradellas: Avda. Josep Tarradellas 104-106, 08029 Barcelona. Tlf. 93 419 23 23


Compra ara la teva revisió


Unidad de Patología Mamaria 0