Vés al contingut
Inicio | Especialitats | Urgències

El nostre servei diferencial

El nostre objectiu és aconseguir un diagnòstic ràpid i urgent. Per això, si notes qualsevol anomalia en el teu cos és important acudir a urgències i revisar de què es tracta. Igualment, si pateixes un contratemps el nostre centre està preparat per a atendre’t al moment.
 
Disposem de diversos boxs totalment equipats per a atendre qualsevol imprevist. Alguns estan destinats íntegrament a cures, uns altres exclusivament per a atenció de lesions traumatològiques i d’altra banda, disposem de boxs amb llits hospitalaris per a l’observació de pacients amb patologies agudes.
 
En qualsevol cas, els metges d’urgències estan totalment coordinats i treballen conjuntament amb altres àrees de la Clínica per a donar un servei complet, especialment amb les unitats de Radiologia i Quiròfans.

Urgencias
Urgències

Quin tipus de situacions atenem a urgències?

Després d’una primera exploració de l’equip d’infermeria per valorar la situació, un metge del servei d’urgències especialitzat en la teva patologia avaluarà la necessitat de realitzar proves diagnòstiques i et derivarà a l’especialitat corresponent.

  • Medicina General
  • Traumatologia
  • Proves de diagnòstic
  • Medicina esportiva
  • Quiròfans
  • Pediatria
Principals mitjans diagnòstics i tecnologies

A CreuBlanca invertim i implementem les tecnologies més avançades i innovadores per poder oferir un servei assistencial òptim basat en la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament personalitzat.

Proves de diagnòstic per la imatge

Proves diagnòstiques complementàries

Coordinació i treball conjunt amb altres Àrees de la Clínica

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.

Articles relacionats

El blog de CreuBlanca

Trobaràs de la mà dels nostres professionals consells per a millorar la teva salut i informació sobre les últimes tecnologies aplicades en el sector mèdic sanitari.

FAQS

Tens algun dubte?