Vés al contingut

SERVEIS

Cerca especialitats

A CreuBlanca tenim una àmplia oferta d’especialitats mèdiques i quirúrgiques amb les quals podem cobrir totes les teves necessitats de salut.

Cerca l’especialitat per la inicial
Cerca per centre
Cerca per metge

Angiologia i cirurgia vascular

L’angiologia és una especialitat medicoquirúrgica que s’encarrega de les malalties del sistema circulatori i limfàtic. Els nostres angiòlegs insisteixen en la importància de fer-se una revisió vascular a partir dels 50 anys per detectar i tractar, de manera precoç, qualsevol malaltia o patologia vascular. L’infart de miocardi, l’embòlia cerebral i el tromboembolisme pulmonar són malalties que provoquen problemes vasculars, i la seva detecció precoç és fonamental.

Cardiologia

La cardiologia és la branca de la medicina que se centra en la prevenció, el diagnòstic i el tractament de les malalties que afecten el cor, els vasos sanguinis i el sistema circulatori. A CreuBlanca comptem amb una unitat especialitzada en cardiologia en què treballen conjuntament metges generalistes, cardiòlegs clínics, especialistes en imatge cardíaca i arritmòlegs.

Cirurgia general

La cirurgia general comprèn el diagnòstic i el tractament de malalties que es curen per mitjà de procediments quirúrgics. A CreuBlanca comptem amb una unitat especialitzada en cirurgia general en què treballen conjuntament especialistes en oncologia mamària, coloproctologia, paret abdominal i laparoscòpia.

Dermatologia

La pell és l’òrgan més extens del cos humà. La dermatologia és la branca de la medicina que estudia, diagnostica, prevé i tracta les malalties que afecten les ungles, els cabells, les mucoses i la pell.

Dietètica i nutrició

Els nostres dietistes i nutricionistes promouen l’educació nutricional de les persones i t’ajudaran a millorar el teu estat de salut per mitjà de la dieta. Aprimar-se no significa passar gana, sinó menjar sa i variat. A CreuBlanca t’acompanyarem en aquest llarg camí: t’ajudarem i controlarem la teva salut en qualsevol moment.

Digestologia

La digestologia és l’especialitat mèdica que comprèn el diagnòstic i el tractament de les malalties de l’aparell digestiu. A CreuBlanca, l’especialitat de digestologia comprèn tant les malalties hepàtiques com les del tub digestiu, de la via biliar i del pàncrees.

Ginecologia

La ginecologia és l’especialitat mèdica i quirúrgica que tracta les malalties del sistema reproductor femení. No t’oblidis de fer-te una revisió anual per prevenir possibles malalties i assegurar-te que tot està en ordre. Mitjançant una exploració física, el nostre equip de ginecòlegs comprovarà que el teu úter i vagina, però també els ovaris i pits, estan en un bon estat de salut.

Hematologia

L’hematologia és l’especialitat mèdica que estudia, diagnostica, prevé i tracta les malalties relatives a la sang. L’hematòleg s’ocupa de tots els òrgans que intervenen en la producció sanguínia, com ara la medul·la òssia, la melsa i els ganglis.

Laboratori d’anàlisis

Realitzem extraccions i anàlisis clíniques en tots els nostres centres a partir d’una petició mèdica. Oferim un servei integral en tots els nostres centres amb els més alts estàndards de qualitat.