Vés al contingut
Inicio | Revisions mèdiques | Revisió cardiològica
T'interessa

A qui s'adreça?

La revisió cardiològica està especialment indicada per a persones a partir de 35-40 anys que desitgin conèixer l’estat del seu cor i controlar factors de risc i prevenir malalties cardiovasculars. A més, està dirigida a esportistes amateurs o professionals que desitgin conèixer com respon el seu múscul cardíac a l’activitat física, amb la finalitat d’evitar sobreesforços i prevenir riscos innecessaris de lesions o complicacions cardiorespiratòries.

 

A CreuBlanca realitzem revisions cardiològiques des d’un enfocament personalitzat i mitjançant la més avançada tecnologia per a garantir un diagnòstic integral i precís. En línies generals, oferim 3 tipus diferents de revisions cardiològiques:

 

– La Revisió Cardiològica Bàsica, revisió mèdica dirigida a persones que practiquen esport habitualment o volen iniciar una rutina esportiva, independentment de la durada i la intensitat, i desitgen conèixer en quin estat de salut es troba el múscul cardíac per a prevenir i anticipar-se a possibles riscos derivats d’una pràctica esportiva errònia. Valoració bàsica que inclou visita amb el cardiòleg, electrocardiograma, *ecocardiograma i prova d’esforç cardíaca.

 

– La Revisió Cardiològica Completa, revisió mèdica dirigida a persones a partir dels 35 anys orientada a prevenir i controlar uns certs factors de risc que condueixen al desenvolupament de malalties cardiovasculars. Entre aquests factors es troben la hipertensió, el colesterol i la diabetis, a més del sedentarisme, el tabaquisme, el sobrepès i l’estrès. La revisió inclou proves específiques, com el TAC cardíac, per al diagnòstic precoç i la prevenció de complicacions cardíaques a edats primerenques.

 

– La Revisió Cardiològica General, revisió mèdica integral dirigida a persones que practiquen esport habitualment i volen conèixer en quin estat de salut es troba el múscul cardíac per a prevenir i anticipar-se a possibles riscos derivats d’una pràctica esportiva errònia, com per exemple l’infart de miocardi i la mort sobtada, entre altres afeccions. Inclou proves generals, com la prova d’esforç, i altres més específiques, com l’Holter o monitors d’esdeveniments cardíacs per a avaluar la presència de *taquiarritmias ventriculars (*VTA).

Consulta mèdica. Coordinació, seguiment, lliurament de resultats i control
Electrocardiograma
Ecocardiograma
Prova d'esforç cardíaca
TAC cardíac