Vés al contingut
Inicio | Proves diagnòstiques | RMN Dynawell

 
    
RMN Dynawell

En què consisteix?

Com en una exploració habitual de RMN, es posiciona el pacient en la taula de l’aparell en decúbit supí. Es col·loca l’armilla del DynaWell® en les espatlles i tòrax superior del pacient. Mitjançant unes corretges s’ajusta l’armilla al tòrax del pacient i es col·loquen els seus peus sobre la plataforma del dispositiu de compressió. Dues corretges ajustables en tots dos costats de l’armilla uneixen aquest últim al dispositiu de compressió. Mitjançant dos potenciòmetres es tiben aquestes dues últimes corretges aplicant una càrrega desitjada (fins al 50% del pes corporal), comprimint el raquis d’una manera similar a la de la postura vertical.

 

D’aquesta manera, en els pacients sotmesos al dispositiu de compressió DynaWell®, la pressió es distribueix al pit, sense sobrecarregar les espatlles. El dispositiu de compressió DynaWell® és fàcil d’utilitzar i aporta una solució a la necessitat extensament reconeguda de simular la postura vertical i els seus efectes sobre el raquis *lumbosacre.

FOTOS WEB(22)
Casos en els quals es recomana

¿A qui va dirigida?

Aquesta prova està especialment indicada per a persones que presenten patologies del raquis lumbosacre (estenosi del canal, ciàtica, hèrnia discal, artrosi interapofisial, quistos sinovials), així com patologies de maluc, genoll i turmell. Mitjançant aquesta tècnica, el metge confirma el diagnòstic de la malaltia, realitza un seguiment de la mateixa i avalua la resposta a uns certs tractaments.

FOTOS WEB(23)

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.