Vés al contingut
Inicio | Proves diagnòstiques | Electroencefalograma
Electroencefalograma

En què consisteix?

Electroencefalograma convencional: Permet registrar l’activitat elèctrica cerebral en estat de vigília. Es col·loquen uns elèctrodes al cap del pacient, que van incorporats a una malla, als quals s’aplica gel conductor. És una prova indolora i sense efectes secundaris i sense límit d’edat. Es precisa la col·laboració del pacient mitjançant diferents maniobres: obrir i tancar els ulls, respiracions ràpides, estimulació amb llum. La durada de la prova és d’aproximadament de 30 minuts.

 

 

Electroencefalograma amb privació del somni: Es realitza un electroencefalograma a primera hora del matí, havent realitzat la nit anterior privació de somni (sense haver dormit). La durada de la prova és de 60-90 minuts durant els quals el pacient roman despert a l’inici de la prova seguint les indicacions del personal.

Diseño sin título (53)
CASOS EN ELS QUALS ES RECOMANA

A qui va dirigida?

L’electroencefalografia es pot utilitzar per a comprovar dany cerebral en pacients que hagin sofert lesions greus al cap i pot ajudar en el diagnòstic de diverses afeccions, com a tumors cerebrals, trastorns del son, epilèpsia i diverses malalties degeneratives del sistema nerviós. També és útil per a avaluar si s’ha produït una mort cerebral o també per a l’avaluació del Trastorn per Dèficit d’Atenció (TDA(H)).

Diseño sin título (55)

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.