Vés al contingut
Inicio | Especialitats | Neurofisiologia

El nostre servei diferencial

Has perdut sensibilitat en les extremitats? Pateixes trastorns del son? Sofreixes tremolors? Posem a la vostra disposició la realització de proves diagnòstiques convencionals i especialitzades. La nostra vocació és realitzar les proves adaptades a les vostres necessitats, de manera eficaç i oportuna.

 

Entre les proves ofertes s’inclouen l’electromiografia de fibra aïllada, l’estudi neurofisiològic del sòl pelvià, l’electromiografia associada a ecografia, a més d’electromiografia convencional, potencials evocats, electroencefalograma i polisomnografia.

Neurofisiología
Neurofisiologia

Quines afeccions i malalties del sistema nerviós tractem?

Mitjançant una exploració neurofisiològica completa, el neurofisiòleg contribuirà en el diagnòstic de les diverses malalties que afecten el sistema nerviós central i perifèric perquè altres especialistes pautin un tractament personalitzat per a tu.

 

e_neurofisologia_E1
Principals mitjans diagnòstics i tecnologies

A CreuBlanca invertim i implementem les tecnologies més avançades i innovadores per poder oferir un servei assistencial òptim basat en la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament personalitzat.

Electroencefalografia (EEG)

Electromiografia (EMG)

Potencials Evocats: auditius, visuals, somatosensorials

Polisomnografia del somni (nocturn i diürn)

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu

FAQS

Tens algun dubte?