Vés al contingut
Inicio | Especialitats | Neurofisiologia

El nostre servei diferencial

Has perdut sensibilitat a les extremitats? Tens trastorns del son? Tens tremolors? Mitjançant la utilització d’equips i tècniques d’anàlisi avançats, el neurofisiòleg registrarà, processarà i analitzarà l’activitat bioelèctrica del sistema nerviós central i perifèric i valorarà les funcions fisiològiques i patològiques de tot el sistema nerviós.

La gran majoria d’especialitats mèdiques requereixen exploracions neurofisiològiques per arribar a un diagnòstic, cosa que assigna al neurofisiòleg un caràcter de servei central. S’encarregarà d’analitzar l’activitat del cervell, medul·la espinal, nervis, òrgans sensorials i sistema nerviós vegetatiu, que inclou els sistemes simpàtic i el parasimpàtic.

Neurofisiologia

Quines afeccions i malalties del sistema nerviós tractem?

Mitjançant una exploració neurofisiològica completa, el neurofisiòleg contribuirà en el diagnòstic de les diverses malalties que afecten el sistema nerviós central i perifèric perquè altres especialistes pautin un tractament personalitzat per a tu.

 

e_neurofisologia_E1
Principals mitjans diagnòstics i tecnologies

A CreuBlanca invertim i implementem les tecnologies més avançades i innovadores per poder oferir un servei assistencial òptim basat en la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament personalitzat.

Electroencefalografia (EEG)

Electromiografia (EMG)

Potencials Evocats: auditius, visuals, somatosensorials

Polisomnografia del somni (nocturn i diürn)

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu

FAQS

Tens algun dubte?