Vés al contingut
Inicio | Equip mèdic | Sara Barbero Medel

Sara Barbero Medel

https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/em_SaraBarberoMedel.jpg
Núm. de col·legiat: 11255
Activitat que desenvolupa: Visites mèdiques de psicologia clínica. Especialitat en psicologia d'adults i infantojuvenil, ansietat i depressió. Teràpia sexual i de parella.
Demanar cita

La Sra. Sara Barbero Medel és una psicòloga clínica especialitzada en teràpia per a adults i infantojuvenils, destacant-se en el tractament de l’ansietat, la depressió i els trastorns de parella.

Amb més de 20 anys d’experiència i una llicenciatura en Psicologia de la Universitat de Barcelona, la Sra. Sara Barbero ofereix teràpia individualitzada per a una varietat de trastorns emocionals, treballant en col·laboració amb un equip multidisciplinari de professionals de la salut mental.

El seu objectiu és promoure el benestar emocional dels seus pacients, ajudant-los a superar bloquejos i conflictes per a aconseguir un equilibri emocional. Amb un enfocament integral i actualitzat, la Sra. Sara Barbero proporciona un ambient segur i de suport, i també ofereix teràpies de parella i per a adults, demostrant el seu compromís amb la curació i el creixement personal dels seus pacients.

Centres CreuBlanca

Els nostres centres

Troba el teu centre CreuBlanca més pròxim.