Vés al contingut
Inicio | Blog | Preguntes sobre trastorns d’ansietat

Preguntes sobre trastorns d’ansietat

PORTADAS WEB (2)
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/em_SaraBarberoMedel.jpg
Sara Barbero Medel
Visites mèdiques de psicologia clínica. Especialitat en psicologia d'adults i infantojuvenil, ansietat i depressió. Teràpia sexual i de parella.
31 maig 2023
1 Min
La veu de l'expert
  • Totes les persones en algun moment de les nostres vides hem sentit ansietat. Però, ens preguntem: és una part normal de la vida? quan realment cal preocupar-se?

Què desencadena un trastorn d’ansietat? Com controlar-la? Per què hi ha persones que recorren al menjar per a calmar la seva ansietat? Què és un atac de pànic?

Sara Barbero, especialista de la Unitat de Psicologia de CreuBlanca, respon en l’últim Instagram Live a preguntes freqüents sobre trastorns d’ansietat, un tema molt recurrent en la societat i, sobretot, a les consultes de Psicologia. T’ho vas perdre? Pots tornar a veure-ho aquí!

L’ansietat és una veu interior que ens posa en alerta, ens pot fer sentir por, angoixa i fer-nos sentir malament en general. Però tots aquests símptomes no són més que producte d’una emoció que en el fons només vol ajudar-nos. Com sempre us diem des de CreuBlanca, un diagnòstic precoç i un tractament personalitzat són clau per a abordar l’ansietat de manera adequada. El nostre equip de psicòlegs crea espais de diàleg i escolta per a acompanyar a les persones en el procés d’acceptar la situació i fer-li front, amb la finalitat de buscar solucions i guanyar qualitat de vida.