Vés al contingut
Inicio | Proves diagnòstiques | Estudis dentals
Estudis dentals

En què consisteix?

Els estudis dentals comprenen una sèrie d’exploracions orientades a proporcionar informació detallada sobre la col·locació, la quantitat i el desenvolupament de les dents, així com de la posició d’aquests respecte als ossos que els envolten, entre altres estructures bucodentals adjacents.

ESTUDIS QUE REALITZEM

A qui va dirigits?

TAC d’una dent: Estudi dental orientat a avaluar les estructures i els teixits de la dent, inclòs el periodonto i l’os alveolar. Proporciona informació detallada sobre l’estat de la dent examinada que se situa en algun dels maxil·lars, i facilita la detecció de possibles patologies en la zona, com a fissures, pròtesis defectuoses o absències dentals.

 

TAC d’un maxiliar o de tots dos: Estudi dental orientat a avaluar les dents i els ossos dels maxil·lars superiors i inferiors del pacient. Proporciona informació detallada sobre l’estat dels ossos que componen els maxil·lars i facilita la detecció de patologies en la zona, com a hipertròfies, dislocacions mandibulars, asimetries o fractures òssies, entre altres.

 

Ortopantomografia i teleradiografia: Estudi dental general que permet estudiar la part inferior de la cara de manera àmplia i a distància. Proporciona informació detallada sobre la col·locació, la quantitat i el desenvolupament de les dents, així com de la posició d’aquests respecte a l’os de la mandíbula, entre altres estructures bucodentals adjacents.

Diseño sin título (27)

ELS ESPECIALISTES QUE T'ATENDRAN A CREUBLANCA

Un equip de professionals que cuiden de tu

https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_AGUILERA_FOTOS-DRES.png
Radiologia

Dr. Aguilera Manrique, Fernando

Núm. de col·legiat: 26183

Centres: CreuBlanca Pelayo, CreuBlanca Tarradellas, Diagnosis Médica

https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_CLAVERO_FOTOS-DRES.png
Radiologia

Dr. Clavero Torrent, Juan Ángel

Núm. de col·legiat: 21200

Centres: Clínica CreuBlanca, CreuBlanca Pelayo, Diagnosis Médica

https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_ABAT_3_FOTOS-DRES.png
Radiologia

Dr. Abat Dinares, Xavier

Núm. de col·legiat: 17834

Centres: Clínica CreuBlanca, Diagnosis Médica