Noticias y Actualidad

Noticias y Actualidad

Home Noticias y Actualidad

 • El Cardio-TC és la tècnica de diagnòstic més precisa per a detectar i tractar a temps l'aterosclerosi coronària, una de les principals causes de l'atac cardíac.

 • El Dr. Xavier Alomar, Director del Departament de Diagnòstic per la Imatge de CreuBlanca, analitza els avantatges d'aquesta prova enfront d'altres mètodes de cribratge de ...


Ver noticia


 • Les dones d'entre 30 i 50 anys són el grup que ha registrat un major risc de patir arrítmies cardíaques a causa de l'ansietat pandèmica.

L'impacte de la Covid-19 en la salut cardiovascular s'ha convertit en objecte d'estudi a nivell mundial. La cardiologia és una de les especialitats mèdiques que ha registrat un major volum de visites, tant per a revisar les seqüeles per la infecció per coronavirus com per a alleujar els efectes de la pandèmia en ...Ver noticia

Amb motiu del Dia Mundial de l'Esport, que té lloc aquest dimarts 6 d'abril, el doctor Raúl Plaza, traumatòleg esportiu de CreuBlanca, realitza un diagnòstic sobre l'impacte de la pràctica esportiva en la societat i de les persones que visiten la seva consulta arran de la pandèmia. La Medicina de l'Esport continua sent la gran desconeguda per a un ampli segment de la població, que desconeix els principals mètodes de prevenció, escalfament i dosatge. A mesura que la societat evo

Ver noticia

Centros y horarios de pruebas Covid-19

Dimarts, 30 Març, 2021 Comentarios

PCR o 'Reacción en Cadena de la Polimerasa'

Esta prueba sirve para conocer si una persona está infectada o no con coronavirus.

Mediante la PCR se permite detectar un fragmento del material genético, en el caso del coronavirus, una molécula de ARN, para la detección de esta enfermedad infecciosa.

Nos proporciona un resultado cualitativo, es decir, sabremos si SI o NO tenemos el virus.

A quién va dirigido

A personas que desean conocer su estado de ...Ver noticia

Nou estudi científic sobre la síndrome aerotòxic

Dilluns, 22 Març, 2021 Comentarios

El Dr. Jordi Roig, pneumòleg de Clínica CreuBlanca Barcelona, conjuntament amb els doctors Christian Domingo, Jonathan Burdon y Susan Michaelis, han estudiat i publicat a la revista LUNG, un estudi científic sobre el síndrome aerotòxic.

La base de l'estudi s'ha centrat en malalties pulmonars induïdes per irritants inhalats.

Resum de ...

Ver noticia


Després d'un any de la irrupció de la COVID-19 a l'escena mundial, l'Organització Mundial de la Salut commemora aquest dijous 4 de març el Dia Mundial contra l'Obesitat per a conscienciar sobre el que s'ha catalogat com l'epidèmia del segle XXI. Segons l'OMS, la xifra d'afectats per sobrepès supera els 1.900 milions de persones a tot el món, de les quals 650 milions són obeses. Dit d'una altra forma, el 39% de la població adulta té sobrepès i el 13% pateix obesitat, una malaltia

Ver noticia


 • Els majors de 60 anys, especialment homes, són el grup de pacients més afectats per aquesta patologia del ronyó, amb una incidència del 23%, segons la Societat Espanyola de Nefrologia.

Amb el transcurs dels anys, els ronyons perden la capacitat de filtrar adequadament els residus de la sang i eliminar l'excés d'aigua a través de l'orina, donant lloc al que es coneix com a insuficiència o malaltia renal crònica.


El 25% dels afectats per ...Ver noticia

La Clínica recupera l'entrada pel número 17 del Passeig Reina Elisenda de Montcada, a través de la qual es permet l'accés de vianants i vehicles.

CreuBlanca continua immersa en la renovació i ampliació de la seva clínica, situada en el districte barceloní de Sarrià. Després de l'inici de les obres a l'abril de 2019, el grup mèdic conclou la primera fase dels treballs de remodelació. En concret, es reobre al públic l'accés a la clínica a través del Passeig Reina ...Ver noticia


 • Les aranyes vasculars i les varius, a més de ser estèticament desagradables, es consideren un problema de salut.

Amb una incidència lleugerament més elevada en dones que en homes, aquestes afeccions venoses són el primer signe d'una insuficiència venosa i es creen per la pròpia hipertensió d'aquestes venes.


El doctor Pere Altés i la doctora Begoña Soto, tots dos especialistes enVer noticia

Aquest dijous, com cada 4 de febrer, es celebra el Dia Mundial Contra el Càncer, malaltia que es preveu que afecti 1 de cada 2 homes i a 1 de cada 3 dones al llarg de la vida, segons la Associació Espanyola contra el Càncer (AECC). El càncer és un dels majors reptes sanitaris a nivell mundial des de fa dècades. Segons l'informe anual de la Societat Espanyola d'Oncologia Mèdica (SEOM), en un any s'han diagnosticat a Espanya més de 277.000 nous casos de càncer i es calcula que aquesta

Ver noticia

Com tractar la fasciïtis plantar

Dimecres, 27 Gener, 2021 Comentarios

 • Es tracta de la inflamació de la fàscia plantar, una banda muscular situada a la planta del peu, que causa un dolor agut a la zona del taló.

 • Afecta en major mesura a esportistes que practiquen disciplines d'impacte i a persones majors de 45 anys que no realitzen esport de manera habitual.


El peu és una de les parts més importants del cos humà. Compta amb 26 ossos, 33 articulacions i més de 100 músculs, lligaments i tendons ...Ver noticia


El día a día de Faycel transcurre entre herramientas, mecanismos, cuadros de luces, filtros de aire, equipos electrónicos y manuales de instrucciones, entre otros instrumentos necesarios para resolver las averías que surgen en los 5 centros de Creu Blanca en Barcelona.


Durant aquests 15 anys formant part de la nostra petita gran família, Faycel ha aconseguit ampliar la seva experiència com a tècnic del Departament de Manteniment. Una posició on l'eficàcia ...Ver noticia


 • El pròxim 21 de desembre té lloc el solstici d'hivern, el dia que compta amb menys hores de llum solar i, per tant, el més curt de l'any.

La llum natural influeix de manera directa en l'organisme i determina el funcionament d'aquest. Davant la reducció d'hores de llum diürna, els cicles immunològics, metabòlics, hormonals i del somni sofreixen una sèrie d'alteracions que poden perjudicar la salut de les persones.


A ...Ver noticia


Núria Picas (Manresa, 1976) ha travessat la meta de les carreres de llarga distància amb més reputació del món.


Les muntanyes són l'hàbitat natural que la van veure créixer, i on ha pogut desenvolupar el seu potencial físic i mental per a convertir-se en escaladora i corredora de muntanya professional.


La dues vegades campiona del món de ultratail té dos fills bessons i viu, com ella diu, feliç de la vida!
Ver noticia

Els avantatges de pertànyer al Club Creu Blanca

Diumenge, 29 Novembre, 2020 Comentarios
 • El disseny de processos assistencials que inclouen la prevenció, el diagnòstic i el tractament permet oferir una experiència global, còmoda i satisfactòria als pacients.

A l'actualitat, la qualitat de l'assistència sanitària s'avalua segons la immediatesa, la innovació i l'eficàcia. Vincular entre sí aquests 3 conceptes fonamentals permet crear experiències altament satisfactòries per als pacients.


El Club Creu Blanca el ...Ver noticia

Quin metge necessito?

Dijous, 19 Novembre, 2020 Comentarios

 • Els pacients, en múltiples ocasions, es perden en l'extens llistat de malalties que tracta cada metge, i acaben per recórrer a l'especialista equivocat.

Conèixer de què s'ocupa cada especialitat mèdica resulta, a primera vista, una tasca complexa.


Existeixen patologies que requereixen del diagnòstic i el tractament per part d'un metge, com per exemple un traumatòleg, un psiquiatre o un metge endocrí. Mentre que altres malalties ...Ver noticia


Pepi, responsable de l'Àrea de Bugaderia i Neteja, ens explica en aquesta entrevista alguns dels millors moments que ha viscut a Creu Blanca.


Pepi, responsable de l'Àrea de Bugaderia i Neteja, ens explica en aquesta entrevista alguns dels millors moments que ha viscut a Creu Blanca.


Com recordes els teus començaments a l'empresa?


La primera impressió que vaig tenir va ser que era una empresa molt familiar. La manera de treballar, els ...Ver noticia


 • El Dr. Alexandre Gironell és neuròleg especialista en Hipnosi Clínica per al tractament de trastorns neurològics funcionals, també coneguts com a trastorns conversius o histèria.

 • Aquesta malaltia representa al voltant de l'1 al 5% de les consultes neurològiques i el 75% de les persones que la pateixen són dones.

Després de 10 anys i més de 90 pacients tractats, el

Ver noticia


Compte amb les pors i fòbies infantils a Halloween

Diumenge, 25 Octubre, 2020 Comentarios

 • Les pors a la infància són una de les principals raons per les quals els pares consulten a un psicòleg infantil

 • La festa d'Halloween ajuda els nens al fet que aprenguin a gestionar les pors a través del joc

 • Sobreprotegir o ridiculitzar els nens per les seves pors només contribueix a minvar la seva autoestima

La por és una emoció bàsica alhora que necessària a la vida de qualsevol persona. A la ...Ver noticia


Una persona pacient, empàtica, resolutiva i, a poder ser, que somrigui, és la millor benvinguda que pot esperar qualsevol pacient. Aquesta és la fórmula que ha funcionat a Elisabeth Oubel, recepcionista en Clínica Creu Blanca, durant els 18 anys que porta formant part de la nostra gran família.


Eli, tal com la coneixem companys i pacients, ens compta en aquesta entrevista el tracte personal i l'actitud positiva a l'hora d'oferir el millor servei als nostres ...Ver noticia