Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca 70 anys al costat dels nostres pacients

70 anys al costat dels nostres pacients

Divendres, 17 Desembre, 2021 Comentarios

Vam començar sent un petit projecte d'un metge recentment llicenciat i 70 anys després som el grup sanitari de referència en tecnologia i sistemes de diagnòstic per la imatge.

El nostre fundador, el doctor Gaspar Alomar, va saber identificar una necessitat social que encara ningú havia cobert a la ciutat de Barcelona: un servei d'urgències i atenció mèdica a domicili. Així va néixer CreuBlanca. Corria l'any 1950 quan el Dr. Alomar i un grup de metges de la seva generació universitària es van organitzar mitjançant furgons medicalitzats per a recórrer Barcelona i atendre els pacients que el necessitessin.


Davant la creixent demanda de pacients que requerien de proves diagnòstiques, el nostre grup sanitari va anar ampliant el seu camp de treball i l'oferta assistencial. Vam ser els primers a incorporar equips de raigs X i de ressonància magnètica. A això li va acompanyar la implementació dels primers check-up o revisions mèdiques a Espanya, així com la integració d'un laboratori d'anàlisis clíniques en el propi centre mèdic.

'image'


Tots aquests avanços van marcar un abans i un després en el posicionament de CreuBlanca dins del sector sanitari. Fidels al nostre objectiu inicial, - donar un diagnòstic precís per a prevenir malalties i tractar-les al més aviat possible - la companyia ha invertit any rere any en eines de tecnologia punta, com el TAC Aquilion Prism, el TAC de càrrega, el PET-TAC, la RMN 3 Tesles i la radiologia intervencionista, entre altres equipaments que contribueixen a millorar la salut, el benestar i la tranquil·litat de les persones.

En l'actualitat, comptem amb dues clíniques, cinc centres de diagnòstic i un laboratori d'analítiques amb presència a Barcelona i Saragossa. Amb un equip humà de més de 450 professionals i la tecnologia més avançada del món en imatge diagnòstica, treballem diàriament per a oferir una atenció de qualitat i íntegrament personalitzada.

'image'


CreuBlanca porta en el seu ADN la vocació i el progrés com a fórmula d'èxit i visió de futur. Tot això per i per a les persones. Principis i valors que ens han caracteritzat des dels nostres inicis, ara fa ja 70 anys.

Comenta esta noticia