Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca CreuBlanca col·labora amb Fundació Aspasim per a la inclusivitat de persones amb discapacitat intel·lectual

CreuBlanca col·labora amb Fundació Aspasim per a la inclusivitat de persones amb discapacitat intel·lectual

Dijous, 7 Octubre, 2021 Comentarios

  • La novena edició de la cursa solidària Correm Junts, que tindrà lloc el pròxim diumenge 24 d’octubre, torna a comptar amb el suport de CreuBlanca.

CreuBlanca i la Fundació Aspasim cooperen un any més per a promoure els beneficis emocionals i físics d'esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual greu.

La cursa ‘Correm Junts’ és un esdeveniment esportiu solidari que consisteix a córrer una milla, l’equivalent a 1.609 metres. Aquesta tindrà lloc al barri de Sarrià i recorrerà el Passeig de Reina Elisenda de Montcada, des de la plaça de Sarrià fins a la plaça de Pedralbes, just passant per davant de la Clínica CreuBlanca.

'image'

Els participants poden inscriure’s a la cursa fins al dimecres 13 d’octubre i, si ho desitgen, tindran l’oportunitat de córrer la milla amb una persona amb discapacitat intel·lectual greu. ‘Correm junts’ és un esdeveniment solidari que pretén reunir a persones de pràcticament de totes les edats, d’entre 5 i més de cinquanta anys.

Els beneficis es destinaran íntegrament a l’atenció de persones amb discapacitat. La col·laboració d’empreses amb l’esdeveniment a través del patrocini fa possible la seva organització i la destinació de tots els beneficis a l’acompanyament a persones amb discapacitat intel·lectual greu.

Més informació sobre inscripcions al següent link.Comenta esta noticia