Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca Ana Lanuza: “Pienso trabajar en Creu Blanca ¡hasta que se me quiten de encima!"

Ana Lanuza: “Pienso trabajar en Creu Blanca ¡hasta que se me quiten de encima!"

Dimecres, 26 Febrer, 2020 Comentarios

Ana Lanuza és la responsable del departament de compres de Creu Blanca i quan li preguntem #pel balanç dels seus anys en l'empresa només té bones paraules per als seus caps i companys.

En aquesta entrevista ens explica en què consisteix el seu treball i perquè és important la secció de compres d'un hospital privat, un departament que no està relacionat amb la medicina però que és essencial perquè aquesta funcioni.

Acabes de complir 25 anys en l'empresa. Retrocedeix una mica en el temps… com van ser els teus inicis en Creu Blanca?

Difícils, com solen ser-ho per a tothom que comença en una nova empresa. De sobte em vaig trobar en un lloc desconegut on era una estranya, on es treballava de manera diferent, amb programes informàtics nous…i en general, un treball que no tenia res a veure amb el que havia fet fins al moment.

Això em va ensenyar que l'important no és com es comença sinó com s'acaba, i 25 anys després puc dir que em sento molt còmoda en el meu lloc de treball.

Quina és la finalitat d'un departament de compres en una clínica?

El departament de compres de Creu Blanca fa d'enllaç entre els diversos departaments de l'empresa i els proveïdors que subministren el material necessari per a treballar (com material mèdic, material d'oficina, etc). En el meu cas, com a responsable del departament, m'encarrego de demanar als proveïdors material suficient perquè en el magatzem dels diversos centres mai falti de res.

A part d'això, el meu treball també implica una part negociadora amb aquests proveïdors. Intento comprar el material al millor preu, aconseguir bones ofertes i buscar nous productes. Finalment també m'encarrego de gestionar les factures d'aquests proveïdors.

Què t'han ensenyat aquests anys en l'empresa?

Doncs en 25 anys, imagina't. He après que pot haver-hi dies dolents, però que sempre els superaran els bons i que cal aprendre de tot. Per exemple, jo vaig començar en el departament d'administració i he acabat en el de compres.

He passat pels 4 centres mèdics i de diagnòstic per la imatge a Barcelona i he complert tota mena d'horaris laborals.

Quin és el balanç de tot això?

Felicitat i agraïment per tot el que he après. Tot això a més m'han servit per a reafirmar-me en la passió pel meu treball.

'image'

Què és el que més t'agrada de Creu Blanca?

Sens dubte els companys amb els quals convisc cada dia. No negaré que sóc una persona amb la qual és fàcil treballar, i això ajuda, però a més crec que he tingut la sort de trobar-me amb persones que em fan sentir a gust treballant i que fan que el meu dia a dia sigui més fàcil i suportable.

Com veus el teu futur en l'empresa?

Jubilada com més aviat millor! (riures). Bromes a part, no em veig fent un altre treball que no sigui el que estic fent ara. Al cap i a la fi és un treball d'oficina que em sento capacitada de fer fins que se'm llevin de damunt!

I el futur de Creu Blanca?

No dubto que continuarà creixent sense parar perquè ha demostrat moltes vegades estar a l'altura de qualsevol circumstància. Recordo l'època de la crisi econòmica a Espanya en la qual tothom temia pel tancament d'empreses i la falta de treball.

Creu Blanca sempre ens va transmetre la seguretat que, malgrat les dificultats, no s'anava a detenir en el seu creixement.

Quin creus que és el punt fort d'aquest grup de centres mèdics?

Les persones que fan que funcioni dia rere dia. Primer els caps, que han sabut portar una direcció i gestió familiar magnífica sempre al peu del canó. I després, per descomptat, els treballadors, que són l'ànima d'aquesta casa i formen una plantilla excel•lent.

Moltes gràcies Ana i esperem veure't molts més anys al nostre costat!


Comenta esta noticia