Vés al contingut
Inicio | | Revisió Onco Full Body

REVISIÓ

REVISIÓ ONCO FULL BODY

REVISIÓ ONCO FULL BODY

Instruccions i preparacions

Segueix les recomenacions del nostre equip mèdic i vine preparat per fer la revisió.

 

 

Amb una revisió Onco Full Body farem un escàner complet del teu cos que ens permeti detectar precoçment símptomes precancerígens en el 80% dels càncers coneguts. Disposem de tecnologia no invasiva d’última generació, que no requereix contrast i la nitidesa d’imatge de la qual permet detectar o descartar qualsevol ulceració, pertorbació, quist o símptoma que comporti la possibilitat de generar un càncer. L’efectivitat de la revisió onco fullbody rau en la unió de dues tècniques de diagnòstic molt precises: la ressonància magnètica (RMN) i el TAC multidetector.

Creublanca
{
REVISIÓ ONCO FULL BODY

El dia de la revisió Onco Full Body

Arribat el dia de la revisió, i donat que estaràs amb nosaltres durant tot el matí, el procediment será el següent:

 

1. Arribaràs a Clínica CreuBlanca: planta 0, consultoris, en Av. J.V. Foix 63.

2. Vindràs en dejú, amb roba còmoda i amb la preparació feta: 6 hores de dejú i amb la preparació de la colonoscòpia virtual feta.

3.Prendrem les teves dades i t’assignarem una taquilla: agafarem les teves dades i t’assignarem una taquilla on deixaràs els teus estris.

4. Et rebrà el coordinador de la revisió: començaràs el circuit, que durarà tot el matí,  amb la guia del coordinador mèdic que t’atendrà.

5. T’oferirem un petit esmorzar: podràs fer un petit esmorzar un cop finalitzades les proves que requereixen dejú.

6. Et donarem cita per recollir els resultats: abans d’abandonar la Clínica CreuBlanca, programarem una nova cita per a que el metge coordinador et facilit i comenti els resultats.

revision-onco-full-body
{