Vés al contingut
Inicio | Especialitats | Psiquiatria

El nostre servei diferencial

El nostre equip de psiquiatres aborda i tracta el deteriorament de la salut mental dels pacients sense oblidar la importància d’una detecció precoç dels trastorns psiquiàtrics.

Tens atacs de pànic? Et sents trist i deprimit? Tens pensaments suïcides? A diferència dels psicòlegs, els psiquiatres estan llicenciats en medicina i poden receptar-te fàrmacs que alleugin les conseqüències de les malalties mentals. Mentre el psicòleg se centra en l’estudi emocional, el psiquiatre ho farà des del vessant neurològic.

Deixa que el nostre equip de psiquiatres t’ajudi en la rehabilitació psicològica de qualsevol desordre mental que estigui alterant la teva qualitat de vida.

Psiquiatría
Psiquiatria

Quines malalties tractem a psiquiatria?

Mitjançant una entrevista personal en què li podràs explicar els teus símptomes, el psiquiatre combinarà les diverses tècniques i teràpies disponibles per recuperar la teva salut mental.

e_psiquiatria_E1
Principals mitjans diagnòstics i tecnologies

A CreuBlanca invertim i implementem les tecnologies més avançades i innovadores per poder oferir un servei assistencial òptim basat en la prevenció, el diagnòstic precoç i el tractament personalitzat.

Proves objectives

Proves projectives

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.

FAQS

Tens algun dubte?