Vés al contingut
Inicio | Blog | Diagnòstic per la imatge: equips d’alta tecnologia per tot tipus d’exploracions radiodiagnòstiques

Diagnòstic per la imatge: equips d’alta tecnologia per tot tipus d’exploracions radiodiagnòstiques

notis-id-5
03 març 2016
1 Min
CreuBlanca

La nostra àmplia Unitat de Radiodiagnòstic ens permet ser un dels principals referents en diagnòstic per la imatge del país.

Gràcies a la multiplicitat d’equips dels que disposem és possible realitzar tot tipus de proves radiodiagnòstiques en un termini no superior a les 48 hores.

En els nostres centres es realitzen ressonàncies magnètiques tant en equips convencionals com en equips no claustrofòbics, TACs, radiografies digitals, proves radiològiques amb contrast, mamografies, densitometries, ortopantomografies… i sempre amb els equips més moderns i avançats com l’Aquilion Vision, únic model a tota Espanya, i les RMN de 3 tesles.

Però disposar de 12 equips de ressonància o 3 TAC no és suficient per poder oferir un bon servei. L’equip de professionals mèdics que treballen en aquesta Unitat, format per més de 20 especialistes entre radiòlegs, neurorradiòlegs i ecografistes, són part essencial en la roda de treball i gràcies a ells és possible realitzar el lliurament de resultats en tan sols 24 hores, agilitzant d’aquesta manera tot el procés.

Tags:

Diagnòstic per la Imatge