Vés al contingut
Inicio | Blog | Preguntes sobre el càncer de pròstata

Preguntes sobre el càncer de pròstata

PORTADAS WEB (6)
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_BARRANCO-2_FOTOS-DRES.png
Miguel Ángel Barranco Sanz
Consultes d'urologia i andrologia, revisions urològiques. Especialista en diagnòstic de càncer de pròstata.
19 juny 2023
1 Min
La veu de l'expert
  • El càncer de pròstata és el tumor més diagnosticat en l’home. Representa el 15%, aproximadament, de tots els tumors diagnosticats.

 

El càncer de pròstata és hereditari? Només afecta a homes majors de 50 anys? A quina edat hauria de començar a realitzar-me revisions urològiques? Es pot prevenir mitjançant un estil de vida saludable?

A molts homes els costa fer el primer pas per a visitar a l’uròleg, bé sigui per desconeixement, por o vergonya a parlar de la seva salut íntima. Per això, amb la finalitat de desmuntar alguns mites sobre el càncer de pròstata i deixar de ser un tema tabú, el Dr. Barranco, especialista de la Unitat d’Urologia de CreuBlanca, resol dubtes i preguntes freqüents sobre el càncer de pròstata. T’ho vas perdre? Pots tornar a veure-ho aquí!

La prevenció és la millor manera de cuidar la nostra salut. El càncer de pròstata en fases inicials sol ser asimptomàtic. De manera que és important realitzar revisions periòdiques per a detectar-ho de manera precoç i així augmentar les possibilitats de curació i supervivència. En la Unitat d’Urologia de CreuBlanca entenem que cada persona és única, per això, el tracte que oferim també ho és. Comptem amb les tecnologies més avançades i un equip d’uròlegs altament especialitzat en el diagnòstic precoç i tractament integral de la patologia prostàtica, des dels trastorns de la micció fins al càncer de pròstata.