Vés al contingut
Inicio | Blog | CreuBlanca obre el seu nou hospital privat a Mataró

CreuBlanca obre el seu nou hospital privat a Mataró

PORTADAS WEB (6)
07 set. 2023
3 Min
CreuBlanca
  • El nou Hospital CreuBlanca Maresme entra en funcionament el dilluns 18 de setembre.
  • Ofereix una atenció mèdica personalitzada i altament eficaç en una àmplia oferta d’especialitats mèdic-quirúrgiques als pacients de Barcelona Nord i el Maresme.

 

CreuBlanca obre les portes del seu nou Hospital CreuBlanca Maresme, amb el propòsit d’acostar un model sanitari modern, innovador, sostenible i de proximitat als ciutadans de les localitats del Barceloní Nord, el Maresme, part del Vallés Oriental i la Selva.

El nou centre hospitalari, situat a Mataró en el polígon del Pla d’en Boet en el número 43 del carrer Pablo Iglesias, atén una àmplia oferta d’especialitats mèdiques i quirúrgiques, i disposa d’un equip multidisciplinari de professionals de primer nivell i la més avançada tecnologia per al diagnòstic precís i el tractament personalitzat de múltiples patologies.

Model assistencial centrat en el pacient

El compromís de CreuBlanca amb la seguretat, comoditat i el benestar dels pacients i les seves famílies es reflecteix en entorns sanitaris més amigables i acollidors. Tot això, en un edifici de 6 plantes amb una superfície total de 38.900 m², conformats per espais amplis i lluminosos que compleixen amb els més elevats estàndards de sostenibilitat i eficiència energètica. Es tracta, en tots els sentits, d’una infraestructura dissenyada i pensada per a tots, en un entorn digital i amb un enfocament multidisciplinari que garanteix una medicina individualitzada i una atenció integral altament resolutiva i eficaç.

Seguint amb el procés de transformació digital dut a terme per CreuBlanca, el grup sanitari inaugura un hospital que, amb la finalitat de potenciar l’experiència del pacient i la relació metge-pacient, disposa de l’última tecnologia en matèria assistencial. Per a això, ha digitalitzat el circuit del pacient i dels serveis amb la finalitat de reduir el temps, millorar l’eficiència de l’assistència i minimitzar l’ús del paper.

Tecnologia avançada per a la cura de la salut i equip mèdic de primer nivell

El nou centre hospitalari compta amb més de 30 consultes mèdiques per a cobrir la majoria de les especialitats mèdic-quirúrgiques, un servei d’urgències 24 hores i un laboratori propi d’anàlisis clíniques. A més, d’una Àrea de Diagnòstic per la Imatge dotada amb la més avançada tecnologia per a realitzar una àmplia varietat de proves exploratòries, des de radiografia convencional fins a ressonància magnètica, TAC, radiologia intervencionista, ecografia i mamografia.

L’àrea de diagnòstic per la imatge del nou Hospital CreuBlanca Maresme presenta una característica diferenciadora que el col·loca a l’avantguarda de l’atenció mèdica: un equip de professionals altament especialitzats i subespecializados en les diferents parts del cos humà. El treball coordinat i conjunt entre metges i tècnics, sumat a l’ús de tecnologia d’última generació, permet realitzar exploracions i informes altament precisos per a la detecció precoç de múltiples patologies.

En el seu compromís amb la docència, la recerca i la formació de professionals sanitaris, el nou hospital també disposa d’àrees de formació especialitzades per a establir col·laboracions amb escoles superiors i universitats.

Circuits mèdics especialitzats

D’acord amb els principis de CreuBlanca, basats en la medicina personalitzada de precisió, el nou Hospital CreuBlanca Maresme presenta unitats especialitzades com la Unitat de Revisions mèdiques, la Unitat de Patologia Prostàtica o la Unitat dedicada exclusivament a la Senología i Patologia Mamària.

La creació de circuits mèdics especialitzats permet oferir una experiència assistencial adaptada a les necessitats individuals de cada pacient, recolzats per tecnologia capdavantera i equips multidisciplinaris de professionals altament especialitzats en l’àmbit de la medicina preventiva.

Nou Hospital CreuBlanca Maresme, l’hospital del futur

L’obertura del nou hospital gira entorn de cinc eixos: tecnologia d’avantguarda, sostenibilitat ambiental, digitalització, qualitat assistencial i aposta per la recerca, constituint-se així com l’hospital del futur.

El nou hospital CreuBlanca Maresme és tan sols un altre pas més cap a la millora de la salut i el benestar de les persones, gràcies a la col·laboració i l’esforç conjunt de tota la societat.