Vés al contingut
Inicio | Blog | CreuBlanca, centre homologat per a reconeixements ferroviaris

CreuBlanca, centre homologat per a reconeixements ferroviaris

creublanca-centro-homologado-para-reconocimientos-ferroviarios-id-201
06 oct. 2021
1 Min
CreuBlanca

  • Els organismes públics tornen a apostar per CreuBlanca en la realització de certificats mèdics reglats.

  • El centre Diagnosis Médica ofereix diferents proves mèdiques orientades a la revisió mèdica de personal ferroviari.

El Ministeri de Foment ha homologat a CreuBlanca per a la realització de revisions mèdiques als treballadors del sector ferroviari. Això posiciona al grup sanitari com a referent en certificats mèdics a organismes públics.

La clínica s’encarrega de la realització de proves a personal ferroviari i de l’emissió del certificat mèdic corresponent si es compleixen els requisits exigits.

A qui van dirigides

Els reconeixements ferroviaris estan destinats a tots els empleats del sector ferroviari, incloent-hi tant al personal de circulació, com al d’infraestructures i operacions del tren. Qualsevol treballador d’una companyia del sector pot accedir a les proves ofertes. L’únic requisit a l’hora de fer-se aquest tipus de revisions és acudir en dejú.

'image'

Les proves psicològiques, claus per a obtenir el certificat

Els certificats mèdics per a ferroviaris tenen com a objectiu valorar la capacitat psicofísica dels treballadors del sector. Aquestes revisions inclouen diferents tipus de proves mèdiques amb aquest propòsit, com una anàlisi de sang i orina, una prova d’audiometria i un electrocardiograma. A més, també comprèn una sèrie de proves psicotècniques amb un especialista en psicologia, imprescindibles per a obtenir el certificat mèdic.

On obtenir el reconeixement mèdic ferroviari

Les revisions mèdiques a ferroviaris es realitzen en el centre Diagnosis Médica de CreuBlanca, situat al carrer de Còrsega, 345, Barcelona.

No esperis més! Obtenir el teu certificat mèdic ferroviari és ara més fàcil amb CreuBlanca.

'image'

Tags:

Certificats mèdics personal ferroviari