Vés al contingut
Inicio | Proves diagnòstiques | RMN Reconstrucció Òssia
RMN reconstrucció òssia

En què consisteix?

Per a la realització de la prova, hauràs de romandre estiratge boca amunt amb el cap reposant sobre un coixí i un tècnic radiòleg t’administrarà contrast per a marcar la zona a estudiar. A continuació, la llitera es desplaçarà fins que l’àrea del cos a estudiar quedi en el centre de l’equip de ressonància.

 

La prova pot durar de 40 a 45 minuts, durant aquest temps, hauràs de de romandre el més tranquil possible, ja que la presa d’imatges no és contínua, sinó que s’efectuen diferents plans d’imatge. Una vegada finalitzada podràs continuar amb la teva vida quotidiana amb tota normalitat.

Fractura oblicua de peroné infrasindesmal Cortes coronales, sagitales y axiales. (3)
CASOS EN ELS QUALS ES RECOMANA

A qui va dirigida?

La RMN Reconstrucció Òssia amb seqüències UTE està especialment indicada en el cas de pacients que presenten lesions en estructures complexes de l’organisme que resulten difícils de visualitzar mitjançant els equips convencionals de Ressonància Magnètica, com per exemple el pulmó, els tendons i els ossos o cartílags. Aquesta tècnica capta les imatges tant dels teixits tous com dels ossos, que és el que la diferència de la RMN clàssica.

 

A més de la precisió diagnòstica sense necessitat de recórrer a proves complementàries, la RM amb Reconstrucció Òssia permet reduir el risc de radiació, per la qual cosa pot resultar una prova d’especial interès per a realitzar-la a adults i, especialment, a nens.

Fractura oblicua de peroné infrasindesmal Cortes coronales, sagitales y axiales. (1)

Equip mèdic

Els especialistes que t'atendran a CreuBlanca

Un equip de professionals per cuidar de tu.