Vés al contingut
Inicio | Blog | Circuit exclusiu per a realitzar revisiones mèdiques a mesura

Circuit exclusiu per a realitzar revisiones mèdiques a mesura

PORTADAS WEB(42)
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/WEB_FRANCO_FOTOS-DRES.png
Francisco Franco Díaz
Consultes de medicina general, certificats mèdics, revisions mèdiques
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/em_Dr_JordiRebullBoada.jpg
Jordi Rebull Boada
Revisions mèdiques, consulta de medicina general, certificats mèdics
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/Foto-Dr.-Pulido-Web.png
Juan Luis Pulido Manrique
Consultes de medicina general, certificats mèdics, revisions mèdiques
https://creu-blanca.es/wp-content/uploads/em_Dr_RamonNavarroCanals.jpg
Ramon Navarro Canals
Consultes de medicina general i revisions mèdiques
13 abr. 2023
2 Min
CreuBlanca
  • A CreuBlanca comptem amb un circuit exclusiu de revisions mèdiques perquè obtinguis en un sol dia una valoració integral i personalitzada del teu estat de salut.

 

Coneixes el teu estat de salut? Saps que un diagnòstic precoç és clau per a prevenir i detectar malalties en fases primerenques? Si s’agafa a temps, fins a la malaltia més greu té possibilitats de curar-se. Les revisions mèdiques són una eina clau per a anticipar-nos i descobrir patologies ocultes o asimptomàtiques, evitant així futures complicacions.

Tecnologia d’avantguarda i professionals altament especialitzats

A CreuBlanca cuidem de persones que, com tu, es preocupen per la seva salut i coneixen la importància de la prevenció. La Unitat de Revisions mèdiques de CreuBlanca compta amb la tecnologia mèdica més avançada, com el TAC de cos sencer o equips de Ressonància Magnètica 3 Tesla, i un conjunt d’especialistes experts en la realització i interpretació de resultats que t’oferiran una valoració exhaustiva, precisa i personalitzada del teu estat de salut.

Atenció de qualitat i tracte personalitzat

L’oferta de revisions mèdiques i revisions mèdiques de CreuBlanca es basa en l’eficiència, coneixem el valor del temps. Comptem amb un circuit exclusiu perquè no hagis d’esperar, totes les proves diagnòstiques estan coordinades per a garantir la millor experiència possible i obtinguis en un sol dia una valoració integral del teu estat de salut.

Comptaràs amb un mèdic internista, que et guiarà de principi a fi, valorarà quines proves diagnòstiques s’ajusten millor a les teves necessitats, t’orientarà durant tot el procés i coordinarà la col·laboració amb professionals de diferents especialitats mèdiques amb la finalitat d’obtenir una valoració específica des de l’òptica de cada expert i així garantir als nostres pacients un diagnòstic complet i personalitzat.

Tipus de revisions mèdiques

Perquè entenem que cada persona és única, per això, les revisions mèdiques i les revisions de CreuBlanca s’adapten a cada persona tenint en compte els seus factors de risc, antecedents i hàbits de vida. No existeix una revisió mèdica o revisió mèdica global idèntica per a tothom, el teu metge et guiarà i aconsellarà quina revisió mèdica o revisió mèdica necessites.

  • Revisions mèdiques: Oferim des d’una revisió mèdica general de l’estat de salut, fins a una Revisió mèdica *Full Bodi per a un diagnòstic integral mitjançant un estudi de cos sencer.
  • Revisions mèdiques específiques: Programes de detecció precoç i estudis de cos sencer per al diagnòstic precoç i seguiment de múltiples patologies cròniques i oncològiques.
  • Revisions per especialitat: Avaluen el funcionament dels diferents sistemes del cos humà per a prevenir, anticipar o tractar de manera precoç possibles malalties, sobretot si es presenten factors de risc.

 

A la Unitat de Revisions Mèdiques de CreuBlanca posem al pacient en el centre. Proporcionant-li un equip de professionals de primer nivell i la més avançada tecnologia per a garantir la màxima precisió diagnòstica. Tinguis o no una assegurança de salut. La medicina no consisteix solament a curar, també és important prevenir i conservar la salut abans d’emmalaltir-se. Per això, un diagnòstic a temps és la millor medicina.