Vés al contingut
Inicio | Blog | El nou Hospital CreuBlanca Maresme obre les seves portes

El nou Hospital CreuBlanca Maresme obre les seves portes

Diseño sin título - 2024-01-11T161237.812
11 gen. 2024
3 Min
  • CreuBlanca inaugura el nou Hospital CreuBlanca Maresme a Mataró.
  • El nou Hospital CreuBlanca Maresme neix per convertir-se en l’hospital privat de referència a tota l’àrea del Maresme.
  • L’Hospital CreuBlanca Maresme ofereix una atenció mèdica integral, individualitzada i de qualitat en una àmplia gamma de proves exploratòries i en més de 20 especialitats medico-quirúrgiques.

 

El proper dilluns 15 de gener de 2024 CreuBlanca posa en marxa el seu nou Hospital CreuBlanca Maresme a Mataró, amb el propòsit d’apropar un model sanitari modern, innovador, sostenible i de proximitat als ciutadans de les localitats del Barcelonès Nord, el Maresme, part del Vallès Oriental i la Selva.

Segons Eulàlia Alomar, directora general de CreuBlanca, “la posada en marxa del nou hospital reafirma el nostre compromís per aportar a Mataró i les seves àrees de confluència una major oferta assistencial de proximitat, que ajudarà a disminuir l’impacte de mobilitat cap a la ciutat de Barcelona”.

Situat al número 43 del carrer Pablo Iglesias de Mataró, l’Hospital CreuBlanca Maresme consta d’un edifici de 6 plantes amb una superfície total de 38.900 m². Ha estat dissenyat i pensat pel benestar i la seguretat del pacient i els seus acompanyants, amb espais moderns, còmodes i lluminosos que compleixen amb els estàndards més elevats de sostenibilitat i eficiència energètica.

“Aquest projecte s’emmarca dins d’un creixement estratègic amb uns objectius clars de continuïtat, responsabilitat social i innovació per contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida dels ciutadans de Mataró i les localitats limítrofes”, declara Alomar. “La nostra cultura de treball basada en l’excel·lència clínica, la projecció científica i el tracte proper, personalitzat i de qualitat que caracteritza CreuBlanca també serà evident en el nou Hospital CreuBlanca Maresme”, afegeix.

Per a la teva salut, som referència

L’Hospital CreuBlanca Maresme neix amb la finalitat de ser l’hospital privat de referència a tota l’àrea del Maresme. Compta amb un equip multidisciplinari de professionals de primer nivell i la tecnologia més avançada. Ofereix una atenció mèdica integral, individualitzada i de qualitat amb l’objectiu d’agilitzar l’atenció, reduir el temps d’espera i proporcionar un diagnòstic més ràpid, precís i personalitzat.

A més, el nou Hospital CreuBlanca Maresme disposa d’una planta completa dedicada a l’Àrea de Diagnòstic per la Imatge per realitzar una àmplia varietat de proves exploratòries, des de radiografia convencional fins a ressonància magnètica, TAC, radiologia intervencionista, ecografia i mamografia. Està equipat amb la darrera tecnologia i innovacions basades en la Intel·ligència Artificial (IA) per accelerar, perfeccionar i oferir imatges més nítides als estudis diagnòstics.

Actualment, l’hospital ofereix més de 20 consultes externes, destacant les especialitats de Medicina General, Endocrinologia, Traumatologia, Cardiologia, Urologia, Psicologia, Angiologia i Pediatria. A més, també ofereix altres serveis complementaris com urgències generals 24 hores al dia els 365 dies de l’any, anàlisis de sang i orina, estudis preoperatoris i proves d’esforç, entre altres.

En línia amb els valors de CreuBlanca, basats en la medicina individualitzada i l’atenció integral i altament resolutiva, el nou Hospital CreuBlanca Maresme aposta per circuits mèdics especialitzats, integrats per equips multidisciplinaris d’especialistes amb àmplia experiència en el diagnòstic precoç i el tractament de múltiples patologies. La Unitat de Revisions Mèdiques, la Unitat de Patologia Prostàtica o la Unitat Integral dedicada exclusivament a la Senologia i Patologia Mamària en són exemples.

En el seu compromís amb la docència, la recerca i la formació de professionals sanitaris, el nou hospital també disposa d’àrees de formació especialitzades per establir col·laboracions amb escoles superiors i universitats.

Nou Hospital CreuBlanca Maresme, l’hospital del futur

L’obertura del nou hospital gira entorn de cinc eixos: tecnologia d’avantguarda, sostenibilitat ambiental, digitalització, qualitat assistencial i aposta per la investigació, constituint-se així com l’hospital del futur.

El nou Hospital CreuBlanca Maresme és tan sols un pas més cap a la millora de la salut i el benestar de les persones, gràcies a la col·laboració i l’esforç conjunt de tota la societat.