Vés al contingut
Inicio | Blog | Els avantatges de pertànyer al Club Creu Blanca

Els avantatges de pertànyer al Club Creu Blanca

ventajas-de-pertenecer-al-club-creu-blanca-id-162
29 nov. 2020
2 Min
CreuBlanca
  • El disseny de processos assistencials que inclouen la prevenció, el diagnòstic i el tractament permet oferir una experiència global, còmoda i satisfactòria als pacients.

A l’actualitat, la qualitat de l’assistència sanitària s’avalua segons la immediatesa, la innovació i l’eficàcia. Vincular entre sí aquests 3 conceptes fonamentals permet crear experiències altament satisfactòries per als pacients.


El Club Creu Blanca el formen precisament les persones i té com a objectiu oferir-los un servei global i digitalitzat, alhora que un tracte personalitzat. La inscripció és completament gratuïta i no s’apliquen quotes de manteniment. Els socis, a més, es beneficien d’un 10% de descompte de manera presencial en més de 35 especialitats mèdiques, que comprenen des de les visites a consulta fins a les proves diagnòstiques i els tractaments pertinents sense llistes d’espera.


Reserves i lliurament de resultats


El pacient gaudeix de l’accés a reserves de cites online i de la recepció de resultats en 24 hores. Mitjançant aquest sistema es facilita l’accés a les proves diagnòstiques i s’eviten els desplaçaments als pacients.


El servei gratuït de consultes i assessorament mèdic a través de la pàgina web (www.creu-blanca.es), és una eina telemàtica que acosta a persones i a més de 450 professionals per a oferir respostes eficaces i una major comoditat.


'image'


Millors equips del mercat


La inversió contínua en equips de diagnòstic de tecnologia punta també millora considerablement l’eficiència i precisió dels serveis prestats. En particular, la innovació tecnològica permet reduir els temps d’espera, ingrés hospitalari i costos derivats.


Xarxes de comunicació


Sentir-se part d’una comunitat és possible mitjançant la creació de xarxes de comunicació que connectin a professionals i pacients. Entre les vies comunicatives implementades, es troben l’enviament a domicili de la revista de Creu Blanca, titulada Salutek, així com la subscripció gratuïta al servei de notícies mèdiques online.


'image'


En tots dos projectes s’inclouen continguts en format audiovisual i escrit per a donar a conèixer els últims avanços en el camp de la Medicina, o bé donar resposta als dubtes que els sorgeixen a les persones sobre les seves malalties.


Obra social


A més, els socis poden contribuir a l’obra social de Creu Blanca, basada en l’ajuda i col•laboració amb iniciatives socials i entitats esportives.


'image'


A què esperes per a donar-te d’alta?