Vés al contingut
Inicio | Blog | CreuBlanca obrirà un hospital privat a Mataró

CreuBlanca obrirà un hospital privat a Mataró

PORTADAS WEB (9)
27 juny 2023
3 Min
CreuBlanca
  • El grup sanitari té previst obrir les portes del nou Hospital CreuBlanca Maresme després d’estiu.
  • Oferirà una medicina individualitzada i altament resolutiva en la majoria d’especialitats mèdiques i quirúrgiques als pacients de Barcelona Nord i el Maresme.

 

El nou Hospital CreuBlanca Maresme, situat en el número 43 del carrer Pablo Iglesias de Mataró, antiga seu de l’emblemàtic edifici de Caixa Laietana, està previst que entri en funcionament després d’estiu. El nou centre hospitalari oferirà cobertura sanitària privada a una població de més de 900.000 habitants distribuïts entre les localitats del Barceloní Nord i el Maresme, part del Vallés Oriental i la Selva. Els eixos centrals sobre els quals es construeix aquest nou centre hospitalari són un model sanitari centrat en les persones, digitalitzat i sostenible mediambientalment.

Segons Eulalia Alomar, directora general de CreuBlanca, “la posada en marxa del nou hospital reafirma el nostre compromís per aportar a Mataró i les seves àrees de confluència una major oferta assistencial de proximitat, que ajudarà a disminuir l’impacte de mobilitat cap a la ciutat de Barcelona”.

CreuBlanca aportarà a la ciutat de Mataró la seva expertise i visió de futur, posant a la seva disposició un ampli quadre mèdic format per professionals de primer nivell, que atendran la majoria d’especialitats mèdiques i quirúrgiques, i la més avançada tecnologia en Diagnòstic per la Imatge, amb una completa àrea formada per equips d’última generació de ressonància magnètica, TAC, radiologia intervencionista, ecografia i mamografia. En una primera fase, el nou hospital disposarà de servei d’urgències 24 hores, laboratori d’anàlisi, més de 20 consultes externes, àrea de Diagnòstic per la Imatge totalment equipada i àrees de formació mitjançant la col·laboració amb escoles superiors i universitats.

En línia amb els valors de CreuBlanca, basats en la medicina individualitzada, l’atenció integral i altament resolutiva, el nou Hospital CreuBlanca Maresme apostarà per circuits mèdics especialitzats, integrats per equips multidisciplinaris d’especialistes amb una àmplia experiència en el diagnòstic precoç de múltiples patologies. La Unitat de Revisions mèdiques, la Unitat de Patologia Prostàtica o la Unitat Integral dedicada exclusivament a la Senología i Patologia Mamària són exemples d’això.

Seguint amb el procés d’immersió digital dut a terme per CreuBlanca, el grup sanitari presenta un hospital que, amb la finalitat de potenciar l’experiència del pacient i la relació metge-pacient, disposarà de l’última tecnologia en matèria assistencial i innovacions tecnològiques basades en la Intel·ligència Artificial (IA) per a accelerar, perfeccionar i oferir imatges més nítides en els estudis diagnòstics, així com millorar la comoditat del pacient i la confiança clínica. A més de comptar amb les últimes novetats en tecnologia assistencial, serà un edifici intel·ligent i sostenible amb el medi ambient dissenyat de manera conscient per a minimitzar el seu impacte mediambiental i promoure l’eficiència energètica mitjançant l’ús d’energies renovables.

“Aquest projecte s’emmarca dins d’un creixement estratègic amb uns objectius clars de continuïtat, responsabilitat social i innovació amb la finalitat de contribuir a la millora de la salut i la qualitat de vida dels ciutadans de Mataró i les localitats limítrofes”, declara Alomar. “La nostra cultura de treball basada en l’excel·lència clínica, la projecció científica i el tracte pròxim, personalitzat i de qualitat que caracteritza a CreuBlanca també serà evident en el nou Hospital CreuBlanca Maresme”, afegeix.