Vés al contingut
Inicio | Blog | Clínica CreuBlanca obté l’acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda atorgada per la Generalitat

Clínica CreuBlanca obté l’acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda atorgada per la Generalitat

PORTADAS WEB(11)
29 ag. 2024
1 Min
CreuBlanca

La Clínica CreuBlanca supera amb èxit el procés d’acreditació dels centres sanitaris de Catalunya, establert pel Departament de Salut de la Generalitat. Amb aquest certificat, el nostre centre de Reina Elisenda es posiciona com un dels pocs centres mèdics privats que obté aquest important reconeixement sanitari.

L’acreditació de centres d’atenció hospitalària aguda certifica que una organització sanitària ha assolit un nivell de qualitat i competència superior als estàndards administratius, garantint als pacients una atenció eficaç i personalitzada. Aquesta titulació s’obté després d’un rigorós procés d’avaluació integral dut a terme per una entitat independent i autoritzada per la Generalitat. La inspecció analitza en detall l’activitat i els resultats de l’organització, comparant-los amb estàndards preestablerts que inclouen la qualitat dels serveis, la seguretat dels processos, l’estat de les instal·lacions, la gestió de recursos i la formació del personal, entre altres aspectes. Un cop conclosa l’avaluació, l’informe és revisat i aprovat pel Departament de Salut, que finalment concedeix l’acreditació.

L’equip d’auditors va visitar la nostra Clínica CreuBlanca durant el mes d’agost i va atorgar a la nostra organització qualificacions excel·lents en les àrees d’Estratègia, Lideratge, i Aliances i Recursos. L’informe final també destaca les nostres instal·lacions capdavanteres en l’àmbit del diagnòstic per la imatge i la importància que atribuïm a la satisfacció del pacient.

A més, la setmana pasada, CreuBlanca va aconseguir renovar la certificació ISO 9001 per segon any consecutiu. Aquest estàndard internacional estableix els requisits per a un Sistema de Gestió de la Qualitat i avala la nostra capacitat per satisfer les necessitats dels nostres clients, mantenint un alt nivell d’excel·lència.

L’excel·lent resultat en ambdues inspeccions no hauria estat possible sense l’esforç i la dedicació de tot el personal de la Clínica CreuBlanca, des de l’equip mèdic fins al sanitari i administratiu. El seu compromís ha estat fonamental per assolir aquests importants èxits. Tot l’equip de CreuBlanca continua treballant per consolidar i millorar l’atenció als nostres pacients.