Vés al contingut
Inicio | Blog | Comença la campanya de vacunació contra la grip

Comença la campanya de vacunació contra la grip

Campaña de vacunación contra la gripe - CreuBlanca (PORTADA)
15 oct. 2024
1 Min
CreuBlanca
PequeSalut

La campanya de vacunació contra la grip ja està en marxa a Catalunya. La Dra. Gallardo, pediatra de CreuBlanca, ens recorda que “la grip és una patologia infecciosa comuna que provoca nombroses consultes a urgències, especialment en els nens”. Tanmateix, destaca l’existència “d’una població especialment sensible a la que pot provocar complicacions greus, per la qual cosa hem de tenir en compte l’opció de la vacunació”.

A l’Hospital CreuBlanca Maresme, estem acreditats per l’Institut Català de la Salut (ICS) per administrar la vacuna contra la grip de forma gratuïta als nens d’entre 6 mesos i 5 anys, així com en nens fins als 17 anys amb patologies cròniques de risc. Oferim dos tipus de vacunes finançades per la Seguretat Social:

  • La vacuna injectable, indicada per a nens a partir de 6 mesos.
  • La vacuna intranasal, destinada a infants entre 2 i 5 anys o fins als 17 anys en cas de presentar patologies cròniques de risc.

 

En qualsevol cas, la Dra. Gallardo considera que la millor opció serà sempre consultar cada cas particular amb el pediatre perquè determini si el nen ha de vacunar-se o no, i amb quina tipologia de vacuna.

Pels nens de més de 5 anys i els pares que desitgin rebre la vacuna, aquesta pot adquirir-se a la farmàcia. Una vegada al nostre centre, els nostres professionals li administraran, amb la corresponent facturació pel servei.

Si vols vacunar els teus fills a l’Hospital CreuBlanca Maresme, demana cita amb el nostre personal d’infermeria a través del 937 37 97 37.

Tags:

Campanya de vacunació
CreuBlanca
Hospital CreuBlanca Maresme
Vacuna contra la grip