Vés al contingut
Inicio | Blog | CreuBlanca participa en la nova temporada de La Travessa, l’exitós reality d’aventures de 3Cat

CreuBlanca participa en la nova temporada de La Travessa, l’exitós reality d’aventures de 3Cat

CreuBlanca-La Travessa
11 oct. 2024
1 Min
CreuBlanca

El passat 25 de setembre es va estrenar la nova temporada de La Travessa, el programa d’aventures de 3Cat presentat per la influencer Laura Escanes. CreuBlanca ha participat en aquesta nova edició proporcionant els chequejos mèdics previs necessaris perquè els concursants poguessin afrontar amb seguretat els exigents reptes de la competició.

En el reality, onze parelles competeixen en diverses proves d’aventures per emportar-se un premi de 20.000 euros. La primera temporada, ambientada en el Pirineu, va ser un dels majors èxits de la nova plataforma de TV3, superant les 1.500.000 reproduccions. Aquest any, l’escenari canvia al Mediterrani, on els participants hauran de recórrer els més de 300 kilòmetres de la costa catalana per terra, mar i aire durant setze dies.

CreuBlanca va tenir l’oportunitat de col·laborar amb el programa duent a terme les proves mèdiques prèvies als concursants, imprescindibles per garantir la seguretat física dels competidors i prevenir possibles riscos derivats de l’exigent format del reality. Les nostres instal·lacions d’última generació i el nostre equip mèdic altament especialitzat en medicina esportiva van ser claus per aquest propòsit, ja que permeten detectar de forma precoç anomalies o patologies que podrien suposar un perill per a la realització d’activitats físiques intenses.

Entre les proves mèdiques que van realitzar les onze parelles seguint els criteris dels professionals dels nostres centres, destaca la prova d’esforç, dissenyada per avaluar la capacitat cardiovascular i assegurar les condicions òptimes per participar en els reptes del programa.

Aquesta col·laboració entre CreuBlanca i La Travessa ha sigut clau per garantir el benestar dels concursants, contribuint així a l’èxit i la seguretat del programa, que una vegada més promet emocions fortes.

Tags:

CreuBlanca
La Travessa
Televisió