grupo creu-blanca

Preparació Colonoscòpia amb Sedació

Home Preparació Colonoscòpia amb Sedació

Preparació Colonoscòpia amb Sedació

Descarregar PDF

MEDICACIÓ: PLEINVUE® • C.N. 721059-7

INDICACIONS GENERALS:

  • 1 setmana abans de realitzar la prova, no ha de prendre cap medicació que contengui FERRO.
  • Si està prenent fàrmacs anticoagulants com Sintrom, Pradaxa, Aldocumar,etc,... o antiagregants com derivats del Clopidogrel (Iscover, Plavix,..., es necessari suspendre’ls uns dies abans de la colonoscòpia. Haurà de consultar amb el seu metge per a pauta alternativa i comunicar-ho el dia de la exploració a la Sala d’Endoscòpia.
  • NO es necessari suspendre fàrmacs derivats del àcid acetilsalicílic (Adiro, Tromalyt,....) si la dosis és de 100/150mg. Si la dosis és de 300mh, s’ha de reduir a 100mg cinc dies abans de la prova.

DOS DIES ABANS DE LA PROVA:

Seguirà una dieta pobre en residus.

Pot prendre: Llet i iogurt desnatats, mantega o margarina (en poca quantitat) Formatges frescos. Pa blanc o torrat. Galetes sense fibra. Carns i peixos blancs (a la planxa o bullits). Patates en puré o cuites. Pasta "italiana" o arròs (sense salsa). Sucs sense polpa (colats). Begudes sense gas. Cafè, te i infusions lleugeres. Ous. Brous filtrats. Codony, préssec en almívar, poma o pera cuita sense pell.

No pot pendre: Productes integrals. Fruita, verdura, llegums, amanides. Carns grasses, embotits. Xocolata, pastissos, pastisseria industrial. Fruits secs. Aliments cuinats com salses. Estofats. Llet sencera. Begudes amb gas. Melmelada. Peix o marisc en salsa. Alcohol.

DIA ANTERIOR A LA PROVA:

SI LI HAN DONAT CITA AL MATÍ:

DOSI 1 : 19 hores - ha de beure ½ litre de PLEINVUE®, un got cada 15-20 minuts. IMPORTANT: Després de l’últim got, heu de beure, com a mínim ½ LITRE DE LÍQUIDS CLARS (tes, infusions). DOSI 2 : 22 hores - ha de beure ½ litre de PLEINVUE®, un got cada 15-20 minuts. IMPORTANT: Després de l’últim got, heu de beure, com a mínim ½ LITRE DE LÍQUIDS CLARS (tes, infusions).

SI LI HAN DONAT CITA A LA TARDA:

DIA ABANS DE LA PROVA - DOSI 1 : 20 hores- ha de beure ½ litre de PLEINVUE®, un got cada 15-20 minuts. IMPORTANT: Després del últim got, també heu de beure, com a mínim ½ LITRE DE LÍQUIDS CLARS (tes, infusions).

DIA DE LA PROVA - DOSI 2 : 9:30 hores- ha de beure ½ litre de PLEINVUE®, un got cada 15-20 minuts. IMPORTANT: Després del últim got , també heu de beure, com a mínim ½ LITRE DE LÍQUIDS CLARS (tes, infusions).

DIA DE LA PROVA:

  • Haurà de portar petició mèdica, autorització de la seva mútua (si cal) i analítica preoperatòria (proves de coagulació).
  • Haurà de venir amb 6 hores de dejú (ni prendre ni sòlits ni líquids). Si es diabètic, comunicar-ho a la sala d’Endoscòpia.
  • Venir acompanyat.
  • Després de la exploració: degut al us de sedació durant el procediment endoscòpic, No podrà conduir ni manipular maquinaria pesada.