Noticias y Actualidad

Home Notícies CreuBlanca CreuBlanca reobre el seu accés per Reina Elisenda després del tancament per ampliació d'instal·lacions

CreuBlanca reobre el seu accés per Reina Elisenda després del tancament per ampliació d'instal·lacions

Dilluns, 22 Febrer, 2021 Comentarios

La Clínica recupera l'entrada pel número 17 del Passeig Reina Elisenda de Montcada, a través de la qual es permet l'accés de vianants i vehicles.

CreuBlanca continua immersa en la renovació i ampliació de la seva clínica, situada en el districte barceloní de Sarrià. Després de l'inici de les obres a l'abril de 2019, el grup mèdic conclou la primera fase dels treballs de remodelació. En concret, es reobre al públic l'accés a la clínica a través del Passeig Reina Elisenda de Montcada número 17.

La reobertura de l'entrada per Reina Elisenda suma un tercer punt d'accés a la clínica, mantenint així les dues entrades situades en els números 63 i 71 de l'Avinguda J. V. Foix.

Com arribar

Clínica CreuBlanca, compta amb la parada de la línia de bus 68 i H4 just davant de l'entrada de Reina Elisenda, 17 i disposa de la parada de la línia de bus V3 a escassos metres de l'accés per Av. J. V. Foix 63-71.

A més, es pot arribar mitjançant la línia L12 Sarrià-Reina Elisenda d'FGC, que permet la connexió amb les tres entrades de la clínica.

Horari de funcionament

● Entrada de Reina Elisenda, 17: De dilluns a divendres de 8h a 21h.

● Entrada d'Av. J. V. Foix, 71: Obert les 24 hores els 365 dies de l'any.

● Entrada d'Av. J. V. Foix, 63: De dilluns a divendres de 8h a 21h, i dissabtes de 8h a 12:30h.


'image' 'image' 'image' 'image' 'image'


Comenta esta noticia