Vés al contingut
Inicio | Blog | L’última novetat en Ressonància Magnètica revoluciona el mercat

L’última novetat en Ressonància Magnètica revoluciona el mercat

Macro eye with high technology
07 jul. 2021
1 Min
CreuBlanca

L’experiència d’usuari ha passat a ser primordial en els centres mèdics, en la qual destaca l’ajuda als pacients més claustrofòbics.

CreuBlanca torna a innovar. Aquesta vegada incorporant als seus equips de ressonància magnètica un artefacte que canviarà el rumb de l’experiència d’usuari i el futur del Diagnòstic per la Imatge. Ja venien sorprenent-nos amb la implementació de la intel•ligència artificial per a l’adquisició d’imatges i ho han tornat a fer.

Fins al moment, aquest innovador mètode ha obtingut un acolliment molt favorable per part dels primers pacients i es preveu que resulti una eina imprescindible en els pròxims mesos.

Es tracta d’unes ulleres d’última tecnologia capaces de resistir les ones electromagnètiques dels equips en qüestió. Una vegada el pacient accedeix a l’àrea de diagnòstic se li ofereix l’opció de triar entre diferents modalitats de vídeo. Des de documentals d’animals o naturalesa fins d’oci i viatges. La tranquil•litat, l’eficiència i la disminució del soroll ambiental són els factors que influeixen en l’èxit dels resultats obtinguts.

'image'

Els temuts tubs de ressonància magnètica ja són aigua passada. Entrem en una nova era on la fusió de diferents tecnologies, amb l’objectiu d’afavorir al pacient, ha passat a ser essencial. Així mateix, la utilitat d’aquestes ulleres no només afavoreix a persones claustrofòbiques, amb alts símptomes de tancament, sinó a tota mena de pacients.

Entre els principals avantatges d’aquesta nova modalitat trobem la disminució del percentatge de pacients que requereixen anestèsia abans de sotmetre’s a una ressonància magnètica per claustrofòbia, així com l’augment de la qualitat d’imatge, substituint en alguns casos màquines obertes per màquines tancades. A més, cal destacar, que la disminució del moviment dels pacients una vegada dins l’equip ha permès escurçar els temps d’exploració.

'image'

De moment aquest estudi diagnòstic està disponible a la Clínica CreuBlanca Barcelona, situada al barri de Sarrià, i pròximament serà instaurat a la resta de centres mèdics.

Tags:

Diagnòstic per la Imatge